NorgesSpill odds vurdering erfaring anmeldelse
Bettingsideanmeldelser

NorgesSpill odds

500 % oddsbonus

Det er det svenske selskapet PlayCherry Ltd som driver NorgesSpill odds. Spillsiden ble lansert i 2007, men har blitt oppgradert flere ganger, noe som gjør at den fungerer godt på mobil. Selskapet holder til på Malta, og derfor har bettingsiden lisens fra MGA. Bettingsiden er spesielt tilpasset norske spillere, men er også tilgjengelig på engelsk.

 • Gratisbonus: Ingen
 • Innskuddsbonus: 500 % oddsbonus opptil 500 kr
 • Spill: Odds og live odds
 • Betalinger: VISA, MasterCard, ecoPayz, Skrill, Neteller, Paysafe, Rapid Transfer, Muchbetter
 • Nettside: www.norgesspill.com

18+ Kun nye spillere. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig. hjelpelinjen.no

[table “49” not found /]

NorgesSpill odds vurdering

Det er som nevnt en del år siden NorgesSpill nettcasino ble lansert, men det var først i 2019 at NorgesSpill odds ble sluppet. Dette gjør sitt til at du får en god brukeropplevelse når du spiller odds på mobil, og dette vektlegger vi mye i vår vurdering. Noe annet som gjør at denne bettingsiden skiller seg ut er at de tilbyr mange betalingsmetoder som passer godt for norske spillere, noe som bare skulle mangle siden dette først og fremst er en norsk bettingside. Vil du vite mer er det bare å fortsette å lese vår vurdering av NorgesSpill odds.

Odds velkomstbonus

NorgesSpill odds kommer langt opp på listen over beste oddsbonuser. Her får du nemlig 500 % oddsbonus opptil 500 kr når du gjør ditt første innskudd. Det betyr at dersom du setter inn 100 kr vil du kunne spille med hele 600 kr på oddsen. Bonusen passer derfor veldig godt for nye spillere eller spillere som vil gjøre et lite innskudd og satse mye på oddsen.

 • 500 % oddsbonus opptil 500 kr

Bonus vilkår

Vi må kunne si at bonus vil på NorgesSpill odds er greie. For å få bonusen må innskuddet ditt være på 100 kr, og dette vil gi deg maksimal bonusutbetaling på 500 kr. Betalingsmetodene Skrill, Neteller og ecoPayz er ikke kvalifisert, men du kan bruke metoder som Paysafe og VISA. Bonuspengene må omsettes 12 ganger innen 30 dager med en minimum odds på 1,75. Når du omsetter NorgesSpill oddsbonus kan du ikke satse mer enn 50 kr pr spill.

 • Minst 100 kr innskudd
 • Ikke Skrill/Neteller/ecoPayz
 • 12x omsetningskrav
 • Minimum 1,75 odds
 • Maks 50 kr innsats

Oddskampanjer

NorgesSpill odds har et eget lojalitetsprogram hvor du kan få innskuddsbonuser og gratisspill på oddsen. I tillegg har de flere ulike funksjoner som kan være nyttige når du spiller på odds. I forbindelse med viktige kamper kan du også få delta i kampanjer som gir garantibets og andre typer oddsbonuser.

Oddsbygger

Castbetting er veldig populært fordi det gir høy odds. NorgesSpill odds tilbyr ikke castbetting, men de har en oddsbygger som lar deg sette sammen spillobjekter fra samme kamp, noe som tilsvarer castbets, men gir deg langt større frihet til å velge hva du vil spille på. Markedene du kan satse på er:

 • Matchresultat
 • Begge lag scorer
 • Antall mål
 • Cornere
 • Kort

Pulse Betting

Pulse betting er oddsspill som har en tidshorisont på 30 sekunder, 1 minutt eller 5 minutter. Det er ingen tvil om at dette er en spennende form for live odds som kan gi store gevinster, men for å få mest ut av dette spillet bør du heller velge en som som viser live stream.

Cash Out

Dersom laget ditt ikke er i form og du har plassert bets på kampen kan du sikre gevinster eller minimere tap ved å bruke cash out. Dette er en oddsfunksjon som lar deg annullere ditt spill etter at kampen har startet.

NorgesSpill oddsboost

Hver dag er det utvalgte kamper som får ekstra høy odds. Dette er ofte sammensatte spill som lag som vinner kampen og over/under antall mål, eller flere utvalgte lag som vinner kampene sine.

VIP program

NorgesSpill odds har et lojalitetsprogram som gjelder for alle spillere, men det er bare de to øverste nivåene, gull og diamant, som er VIP program. Når du når disse nivåene vil dine uttak av gevinster bli prioritert, noe som betyr kortere behandlingstid. Du kan også vente deg andre fordeler som store innskuddsbonuser, cashback, bursdagsbonuser, gratisspill på odds og invitasjoner til eksklusive VIP arrangementer.

Registrering

Før du kan begynne å spille på NorgesSpill odds må du være registrert spiller. Dette kan du ordne i løpet av et lite minutt, det koster heller ingenting. Etter spillerkontoen din er registrert bør du sette opp en innskuddsgrense slik at du kan holde god kontroll på hvor mye du spiller for. Det er også en god ide å verifisere spillerkontoen din slik at alt er klart når du vil ta ut gevinster.

 1. Gå til www.norgesspill.com – trykk på Åpne konto som du finner oppe til venstre.
 2. Fyll inn personlige opplysninger og kontodetaljer – skriv inn navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og kjønn. Oppgi mailadresse og lag passord. Aksepter regler og vilkår, og velg om du vil motta informasjon om NorgesSpill odds kampanjer.
 3. Kontoverifisering – oppgi koden du mottok på SMS eller trykk på lenken du fikk sendt på mail.

18+ Kun for nye spillere. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig. hjelpelinjen.no

Innskudd og uttak

Dette er en bettingside som er tilpasset norske spillere, og det gjør sitt til at du har mange trygge betalingsmetoder å velge mellom. Rapid Transfer har blitt en av de mest brukte betalingsmetodene for norske spillere. Med denne løsningen kan du gjøre innskudd direkte fra bankkontoen din til spillekontoen din.

NorgesSpill odds har også andre løsninger som gir trygge innskudd. For eksempel bruker de en betalingsleverandør som gjør det mulig å sette inn penger med VISA og MasterCard. eWallets fra Skrill, Neteller og ecoPayz fungerer også godt. MuchBetter er også en metode som har blitt mer populær.

 • VISA, MasterCard, ecoPayz, Skrill, Neteller, Paysafe, Rapid Transfer, Muchbetter
 • Minst 100 kr innskudd
 • Maks innskudd varierer fra 1000 kr og oppover

Det går som regel raskt å ta ut gevinster fra NorgesSpill odds, men for å få så raske uttak som mulig bør du verifisere spillerkontoen din før du vil gjøre uttak. Dette gjør at du kan spille unna ekstra ventetid. Etter du har begjært uttak vil det normalt ta et par timer før det blir sendt. Er det stor pågang med mange spillere som vil ta ut gevinst kan det ta opptil 24 timer.

 • Opptil 24 timers behandlingstid for uttak
 • Minste uttak varierer fra 100 kr til 400 kr

Vår erfaring med NorgesSpill odds

Det er mange fordeler ved å spille på NorgesSpill odds. Utvalget av spillobjekter og markeder er godt, og med funksjoner som NorgesSpill oddsbygger kan du få høy odds. Men, vi savner muligheten til å se live stream. Dette er et tilbud som hadde trukket opp vårt inntrykk, og spesielt viktig er det med live stream siden de tilbyr pulse betting og live odds.

På den positive siden kan vi trekke frem utvalg av betalingsmetoder. Dette er veldig godt. Noe annet som trekker opp er at spillsiden er veldig brukervennlig og har et enkelt design som gjør siden rask og oversiktlig.

Vår erfaring med NorgesSpill odds på mobil

NorgesSpill ble opprinnelig lansert allerede i 2007, men ble slått sammen med Spilleautomater.com i 2016. Den gang gjennomgikk siden er oppgradering, og det samme skjedde i 2019 når NorgesSpill odds ble lansert. I dag er bettingsiden godt tilpasset spill på mobil. Designet er enkelt, noe som gjør det til en veldig brukervennlig mobilside.

Noe annet som trekker opp er at du kan bruke betalingsmetoden MuchBetter. Dette er en slags versjon av en elektronisk lommebok på linje med Skrill, Neteller og ecoPayz, men er laget for mobil. Denne metoden passer spesielt godt dersom du foretrekker å spille odds på mobil. Noe som trekker opp med denne metoden er at du får raske uttak av gevinster.

Oddsspill

Ikke overraskende er det fotball det er best utvalg av. Men, NorgesSpill har også et bra utvalg av odds på NBA, og her kan du også bruke oddsbygger. Odds på eSport, sykling, tennis og håndball er også tilgjengelig med et godt utvalg.

Bettingsiden har som nevnt et enkelt design som sikrer høy brukervennlighet og rask innlastning. Når du trykker deg inn på Odds får du først frem en oversikt over de mest populære kampene. Deretter kan du enkelt trykke deg inn på Live, Kommende og Høydepunkter.

Menyen er formet som på de fleste andre bettingsider. På venstresiden har du oversikt over odds på ulike typer sport. På høyresiden har du oddskupongen din hvor du har god oversikt over valgene du legger til. Her kan du også lage oddssystemer som Trixie og Patent.

Oddsmarkeder

Med NorgesSpill oddsbygger og oddsboost er det mindre viktig at de ikke tilbyr castbetting. Disse funksjonene sikrer nemlig at du har høy odds tilgjengelig. Oddsmarkeder har du også mange å velge mellom på NorgesSpill odds. Her har du oversikten over de mest populære.

 • 1X2 fulltid/første omgang/andre omgang
 • Antall mål fulltid/første omgang/andre omgang
 • Begge lag scorer
 • Første lag til å score
 • Dobbelsjanse
 • Hjørnespark 3-veis OU
 • Pengene tilbake ved uavgjort
 • 3-veis handicap
 • Eksakt resultat
 • Pause/fulltid
 • Asian handicap

Resultatoppdateringer

Vi skulle gjerne sett at NorgesSpill odds tilbydde live stream. Det har blitt vanlig at bettingsider gjør dette, så derfor mener vi at det trekker litt ned at de ikke gjør det. NorgesSpill odds tilbyr resultatoppdateringer og scoringsvarsel. Kampene vises med animasjoner og oppdateringer om kort, sjanser og så videre, men vi mener at det ikke er nok informasjon dersom du spiller mye på live oddsen.

Spillegrenser

Når du spiller med NorgesSpill oddsbonus kan du ikke satse mer enn 50 kr pr kupong. Videre må kupongen din ha en odds på 1,75 eller mer for at spillet skal telle mot omsetningskravet. Det er viktig å følge regelen om maks innsats, plasserer du spill med høyere innsats kan du nemlig risikere at både bonus og gevinster blir konfiskert.

Når du spiller med ekte penger er den laveste innsatsen du kan plassere 1 kr. Det er ingen øvre innsatsgrense, men det er en øvre grense for hvor mye du kan vinne på oddsen pr dag. Denne er på 1000000 kr. I praksis er det dermed potensiell gevinst som setter en øvre innsatsgrense.

Kundesupport

Vi skulle gjerne sett at det var døgnåpen kundeservice på NorgesSpill odds. Da ville du nemlig kunne fått mye raskere hjelp dersom noe går galt med et innskudd eller oddsspill. Likevel fungerer åpningstider fra 10 til 21 greit for de aller fleste spillere. For å kontakte kundeservice kan du enten bruke live chat eller sende en mail.

 • Live chat fra 10 til 21 hver dag
 • support@norgesspill.com

Lisens og sikkerhet

Når du skal velge deg en ny bettingside bør du alltid undersøke at den har lisens. Ved å unngå spillsider uten lisens vil du kunne være sikker på at spillene er rettferdige og at du får utbetalt gevinster når du vinner. NorgesSpill odds har lisens fra MGA, noe som viser at dette er en trygg og seriøs bettingside på nett.

 • MGA lisens

For å sikre at ingen kan få tak i din informasjon når du registrerer spillerkonto, gjør innskudd og spiller på NorgesSpill sportsbook bruker bettingsiden et SSL sertifikat som krypterer all data som sendes mellom deg og bettingsiden. Det betyr at det er helt trygt å registrerer konto, gjøre innskudd og spille på NorgesSpill odds.

Ansvarlig spill

Spill på oddsen kan være avhengighetsskapende, og derfor er det viktig å sette seg inn i hvordan de ulike spillgrensene på NorgesSpill odds fungerer. Først bør du sette opp et budsjett slik at du vet hvor mye du kan spille for, og deretter kan du aktivere en innskuddsgrense som kan sikre at du holder deg innenfor budsjettet.

 • Innskuddsgrense
 • Realitetssjekk
 • Midlertidig kontostengning
 • Selvekskludering

NorgesSpill odds vurdering – oppsummert

Som vi har vært innom, så er det noen mangler på NorgesSpill odds. Live stream hadde trukket veldig mye opp, og gjort dette til en mer komplett bettingside. Samtidig tilbyr NorgesSpill en oddsbonus på 500 % opptil 5000 kr til alle nye spillere, og denne gjør det verdt å gi dem en sjanse. Du kan besøke bettingsiden ved å følge denne linken:


18+ Kun for nye spillere. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig. hjelpelinjen.no

NorgesSpill odds FAQ

Er NorgesSpill odds en trygg og seriøs bettingside?

NorgesSpill er en bettingside som er tilpasset norske spillere og har mange trygge betalingsmetoder. Bettingsiden har lisens fra MGA, noe som viser at dette er en trygg og seriøs bettingside på nett.

Kan jeg se NorgesSpill live stream?

NorgesSpill odds har ikke live stream. Men, de viser animasjoner som gir deg de viktigste hendelsene i kampene du har spilt på.

Kan jeg få oddsbonus på NorgesSpill?

NorgesSpill odds har en av Norges beste oddsbonuser. Som ny spiller får du 500 % oddsbonus opptil 500 kr når du gjør ditt første innskudd på bettingsiden.

Hva er NorgesSpill omsetningskrav?

NorgesSpill oddsbonus må omsettes 12 ganger innen 30 dager med odds på 1,75 eller mer. Du kan se en oppsummering er av regler og vilkår for NorgesSpill oddsbonus i vår vurdering av bettingsiden.

Hvilke innskuddsmetoder kan jeg bruke?

Til innskudd på NorgesSpill odds kan du velge mellom flere ulike metoder. VISA og MasterCard er mye brukt, og det samme gjelder for elektroniske lommebøker og vouchers. NorgesSpill odds har også MuchBetter som tilgejngelig betalingsmetode.

Hvor lang tid tar uttak fra NorgesSpill?

Er spillerkontoen din verifisert kan uttak bli behandlet med en gang, da vil det normalt kun ta et par timer før uttaket ditt blir sendt. I perioder med mange spillere som vil gjøre uttak kan det ta opptil 24 timer før uttaket ditt blir sendt.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *