vurdering anmeldelse erfaring folkeriket odds live stream oddsbonus
Bettingsideanmeldelser

Folkeriket odds

500 % oddsbonus

Folkeriket odds og sportsbook ble først startet som Folkeautomaten. Mange husker dette som casinoet hvor Ari Behn var ambassadør. Bettingsiden ble først startet i 2015 av Co-Gaming Ltd. Dette er samme selskap som driver blant annet Mobilebet og ComOn!. Spillsiden skiftet navn i 2020, og samtidig gjennomgikk den også en større oppusning. Folkeriket skiller seg positivt ut og gir deg en stor oddsbonus, i tillegg kan du også se live stream på bettingsiden. Bettingsiden er spesielt tilpasset norske spillere, og du har tilgang til flere gode betalingsmetoder.

 • Gratisbonus: Ingen
 • Innskuddsbonus: 500 % oddsbonus opptil 500 kr
 • Spill: Odds og live odds
 • Betalinger: VISA, Revolut, MasterCard, eZeewallet, LuxonPay, MiFinity, AstroPay, Neosurf, Bitcoin
 • Nettside: www.folkeriket.com

18+ Kun nye spillere. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig. hjelpelinjen.no

Folkeriket odds vurdering

Selv om historikken til denne bettingsiden strekker seg langt tilbake i tid er dette en ny sportsbook. Dette er også en bettingside som er spesielt tilpasset det norske markedet. Det betyr selvsagt at du har mange gode betalingsmetoder å velge mellom når du skal gjøre innskudd eller ta ut gevinster du har vunnet på oddsen. Folkeriket har også en veldig bra oddsbonus, og den er langt oppe på listen over beste odds sider på nett. Vil du vite mer er det bare å fortsette å lese vår Folkeriket odds vurdering.

Odds velkomstbonus

Som ny spiller på Folkeriket sportsbook kan du sikre deg en av de beste oddsbonusene når du gjør ditt første innskudd. Denne oddsbonusen gir deg 500 % opptil 500 kr. Det betyr at når du gjør et innskudd på 100 kr kan du spille for 600 kr på oddsen. Dette er dermed en bra oddsbonus for nye spillere og spillere som vil ha mest mulig å spille for på oddsen.

 • 500 % oddsbonus opptil 500 kr

Bonus vilkår

Bonusvilkår på Folkeriket bettingside er gode. Det minste innskuddet for å hente ut din oddsbonus er 100 kr, og dette vil også gi deg maks bonus som er på 500 kr. Omsetningskravet på oddsbonusen er 12x, og du må ha en odds på minst 1,75. Når du spiller med Folkeriket oddsbonus kan du ikke satse mer enn 50 kr pr oddsbong.

 • Minst 100 kr innskudd
 • 12x omsetningskrav
 • Minimum 1,75 odds
 • Maks 50 kr innsats

Oddskampanjer

Når du er logget inn på Folkeriket odds kan du følge med på alle oddstilbud som er tilgjengelig. Ofte vil dette være spill med ekstra høy odds. I tillegg har Folkeriket et lojalitetsprogram hvor du tjener poeng når du spiller på oddsen. Disse poengene kan du veksle inn i gratisspill på oddsen, innskuddsbonuser og mye mer som gir deg ekstra å spille for.

VIP program

Storspillere kan bli kvalifisert for Folkeriket VIP program. Normalt vil de som er kvalifisert til VIP programmet bli kontaktet og motta et tilbud. Dersom du er VIP spiller på en annen bettingside i dag kan du også kontakte VIP teamet gjennom kundeservice for å bli kvalifisert raskere.

Folkeriket live stream

Noe av det som er mest spennende med odds er å se fotball live stream. Når du er registrert og har gjort innskudd slik at din spillerkonto på Folkeriket oddsside er aktiv vil du få tilgang til live stream fra flere av de viktigste fotballkampene. Du kan også se live stream fra andre idretter som basket og hockey. Det eneste kravet for å få tilgang til kampene på live stream er at du enten har penger på spillerkontoen eller har aktive oddsspill.

Registrering

Dersom du er ute etter å prøve lovlige bettingsider er Folkeriket et godt valg. Som ny spiller får du en veldig bra oddsbonus som gir deg mye å spille for. Det er også enkelt å hente ut oddsbonusen siden Folkeriket odds har mange gode betalingsmetoder tilgjengelig, disse passer også godt for norske spillere. For å bli medlem på bettingsiden kan du følge fremgangsmåten beskrevet nedenfor. Normalt tar det bare noen få minutter for å komme i gang med oddsspill på spillsiden.

 1. Gå til www.folkeriket.com trykk på Åpne konto som du finner oppe til venstre.
 2. Fyll inn personlige opplysninger og kontodetaljer – skriv inn navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og kjønn. Oppgi mailadresse og lag passord. Aksepter regler og vilkår. Velg om du vil motta informasjon om Folkeriket odds kampanjer.
 3. Kontoverifisering – oppgi koden du mottok på SMS eller trykk på lenken du fikk sendt på mail.
 4. Få oddsbonus – gjør ditt første innskudd og få 500 % oddsbonus opptil 500 kr.

18+ Kun for nye spillere. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig. hjelpelinjen.no

Innskudd og uttak

Folkeriket odds er tilpasset norske spillere, og det er noe som merkes godt når du skal gjøre innskudd eller ta ut gevinster. Her har du nemlig mange betalingmetoder å velge mellom. Folkeriket har betalingsformidler, og det betyr at de fleste spillere kan gjøre innskudd med både VISA og MasterCard. Du kan også gjøre innskudd med Revolut, og dette er en veldig populær løsning for norske spillere.

På Folkeriket odds side kan du også velge mellom flere andre betalingsmetoder når du skal gjøre innskudd. Det er flere forskjellige eWallet du kan velge mellom som MiFinity og AstroPay. Du kan også kjøpe Neosurf vouchers på nett og bruke disse til innskudd på bettingsiden. Nylig ble også Bitcoin med CoinsPaid. Dette er en løsning som har blitt vanlig og fungerer veldig bra når du skal gjøre innskudd på en bettingside online.

 • VISA, Revolut, MasterCard, eZeewallet, LuxonPay, MiFinity, AstroPay, Neosurf, Bitcoin
 • Minst 100 kr innskudd
 • Maks innskudd varierer fra 1000 kr og oppover

Folkeriket odds side er rask på uttak. Når du skal gjøre uttak må din spillerkonto være verifisert. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, adressebevis og betalingsmetoder. I tillegg må du gjøre uttak til samme metode som du bruke til innskudd. Så, dersom du gjorde innskudd med Revolut må du også gjøre uttak til Revolut. Normalt sendes uttak umiddelbart, men i perioder med mye pågang kan det gå opptil 24 timer før uttaket ditt blir behandlet.

 • Opptil 24 timers behandlingstid for uttak
 • Minste uttak varierer fra 200 kr til 500 kr

Vår erfaring med Folkeriket odds

Dette er en bettingside som er spesielt tilpasset det norske markedet, og det betyr igjen at dette er en god odds side for norske spillere. Dette gjelder spesielt betalingsmetoder, og dette er noe vi norske spillere kan ha problemer med siden myndighetene har stengt ned for betalinger til oddssider på nett.

Når det kommer til spillutvalget er dette bra. Her må vi også si at oddsen er bra og konkurransedyktig sammenlignet med andre bettingsider. Noe annet som trekker opp er at du kan følge med på kamper med Folkeriket live stream. Dette er et veldig bra tilbud som gir deg tilgang til gratis fotball stream på nett.

Vår erfaring med Folkeriket odds på mobil

Dette er en ny oddsside. Dermed er den også godt tilpasset spill på mobil. Folkeriket har ingen app for odds, men nettsiden er så godt tilpasset mobil at dette er noe vi ikke savner. Bettingsiden har et enkelt design, og dette gjør at den er svært brukervennlig, selv om mobilskjermen er liten.

Vi har nevnt at Folkeriket scorer bra på betalinger. Dette gjelder også for mobil. Her kan du nemlig bruke MuchBetter som er en bra løsning dersom du først og fremst spiller på mobil. MuchBetter fungerer likt som Skrill og Neteller, som ikke kan brukes i Norge, og er i tillegg spesialtilpasset bruk på nettopp mobil.

Oddsspill

Som på andre bettingsider er det selvsagt odds på fotball du finner mest av på Folkeriket odds. Utover fotball har du også mye odds på basketball i NBA, ishockey og sykkel. Når vi sammenligner oddsen på Folkeriket med andre bettingsider kommer de godt ut. Dette er selvsagt viktig siden høyere odds gir deg en mulighet til å tjene penger på oddsen.

Bettingsiden er delt inn i Odds og Live Odds. Under Odds kan du finne fremtidige kamper og alle tilgjengelige oddsmarkeder. Under Live Odds har du derimot pågående kamper som du kan spille på. Her har du også resultatoppdateringer.

Selve bettingsiden er oversiktlig. Her har du alle mest populære spillobjekter øverst i menyen på venstre side. Dette er typisk Premier League og Serie A sammen med andre toppligaer. Her har du også søkefunksjon som gjør at du raskt kan hente frem spillobjektet du vil plassere penger på.

Oddsmarkeder

Folkeriket tilbyr ikke cast betting, men du har oddsbygger, noe som gir deg stor frihet til å sette opp oddskuponger. Med oddsbygger kan du lage kombinasjoner som gir deg høy odds og potensielt store gevinster når du spiller på oddsen. Folkeriket har også et bra utvalg av oddsmarkeder som gir deg mange spillmuligheter. Her har vi samlet noen av de mest populære som du finner på Folkeriket sportsbook.

 • 1X2 fulltid/første omgang/andre omgang
 • Antall mål fulltid/første omgang/andre omgang
 • Begge lag scorer
 • Første lag til å score
 • Dobbelsjanse
 • Hjørnespark 3-veis OU
 • Pengene tilbake ved uavgjort
 • 3-veis handicap
 • Eksakt resultat
 • Pause/fulltid
 • Asian handicap

Resultatoppdateringer

Folkeriket gir deg selvsagt oppdateringer fra alle spill slik at du vet alt om stilling og utvikling i kampene. Men, det er selvsagt live stream som er det viktigste. Med live stream kan du følge med på kampene og få ekstra underholdning samtidig som du også har en vinnersjanse på dine oddsspill.

Spillegrenser

Når du spiller med Folkeriket oddsbonus kan du ikke plassere større innsatser enn 50 kr. Denne regelen er viktig å følge. Dersom den brytes kan du risikere at både bonus og gevinster fra spillet blir konfiskert. Spiller du kun med ekte penger kan du satse alt fra 1 kr til flere titalls tusen kroner på odds. I enkelte tilfeller kan Folkeriket også forhandle om større spill dersom du har interesse for det. Dette er selvsagt noe som kun gjelder for ordentlige storspillere.

Kundesupport

Dersom du har behov for hjelp på Folkeriket odds kan du kontakte kundeservice på live chat eller mail. Kundeservice kan hjelpe deg med alt fra innskudd på bettingsiden til bonuser som mangler eller andre feil. Åpningstiden på Folkeriket odds kundeservice er 24/7, slik at du alltid kan få hjelp når du trenger det.

 • 24/7 live chat
 • support@folkeriket.com

Lisens og sikkerhet

Vi anbefaler å kun spille på bettingsider som har lisens. Det samme gjelder for automater. Kun spill på seriøse casino som har lisens. For å få lisens kreves det at oddssiden følger retningslinjer som gjør at din informasjon blir oppbevart trygt. Bettingsidene må også underlegge seg kontroll noe som betyr at det ikke blir jukset med spill på bettingsiden.

Når du besøker bettingsiden til Folkeriket sendes det informasjon mellom deg og nettstedet. Dette gjelder også når du registrerer en spillerkonto eller gjør innskudd. For å sikre at ingen kan fange opp denne informasjon bruker Folkeriket et SSL sertifikat som krypterer all informasjon. Dermed er det helt trygt å åpne konto og gjøre innskudd på bettingsiden.

Ansvarlig spill

Pengespill kan være avhengighetsskapende, og det kan gi store problemer. Det betyr at det er viktig å være forsiktig. Først og fremst bør du finne ut hvor mye du har råd til å spille for. Du bør også vurdere hvor mye tid du kan bruke på online betting. Vi anbefaler derfor at du aktiverer en eller flere spillegrenser når du åpner konto på Folkeriket bettingside. Dette kan sikre at du ikke bruker for mye tid eller penger på odds.

 • Innskuddsgrense
 • Realitetssjekk
 • Midlertidig kontostengning
 • Selvekskludering

Folkeriket odds vurdering – oppsummert

Folkeriket bettingside er en god spillside som er spesielt tilpasset det norske oddsmarkedet. Her har du betalingsløsninger som fungerer godt for oss. Nye spillere får en av markedets beste oddsbonuser på første innskudd. Oddsen er høy og konkurransedyktig, og du har også tilgang til et stort utvalg av spillalternativer. Når du har plassert dine spill kan du også følge med på fotball live stream. For å åpne en konto kan du følge denne linken:


18+ Kun for nye spillere. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig. hjelpelinjen.no

Folkeriket odds FAQ

Er Folkeriket odds en trygg og seriøs bettingside?

Folkeriket sportsbook er regulert av MGA, og dette viser at det er en trygg og seriøst bettingside. Folkeriket er en lovlig bettingside som passer veldig godt for oss norske spillere.

Kan jeg se Folkeriket live stream?

Ja, når du er registrert og har en aktiv spillerkonto på Folkeriket sportsbook kan du se live fotball og live stream fra andre idretter. På vår side viser vi deg hvordan du kan se Folkeriket live stream.

Kan jeg få oddsbonus på Folkeriket?

Som ny spiller kan du sikre deg en 500 % oddsbonus opptil 500 kr når du gjør ditt første innskudd. Det er også mange oddstilbud tilgjengelig som kan gi deg mer å spille for når du vil spille på oddsen.

Hva er Folkeriket omsetningskrav?

Omsetningskrav på Folkeriket oddsbonus er 12x med minst 1,75 i odds. Maks innsats med oddsbonus er 50 kr og du har 30 dager på å klare omsetningskravet.

Hvilke innskuddsmetoder kan jeg bruke?

Folkeriket oddsside er veldig bra tilpasset det norske markedet, og du finner mange trygge og brukervennlige betalingsmetoder. Du kan blant annet gjøre innskudd med Revolut og Bitcoin på Folkeriket.

Hvor lang tid tar uttak fra Folkeriket?

Så lenge din spillerkonto er verifisert vil ditt uttak av gevinst fra Folkeriket bli sendt innen 24 timer. Normalt sendes uttak mye raskere enn dette, og hvor lang tid det tar før du har penger på konto avhenger av betalingsmetoden du bruker.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *