football scratch powerplay jackpot nytt skrapelodd
Nyheter

Football Scratch PowerPlay Jackpot

Det er ikke så ofte vi får prøve nye skrapelodd på nett. Grunnen er nok at mange spillstudio mener at skrapelodd ikke er stort nok eller populært nok. Det synes vi er synd. Nå nærmer det seg som nevnt avspark i fotball VM, og i den forbindelse har Playtech tatt ansvar og lansert det nye skrapeloddet Football Scratch PowerPlay Jackpot. Dermed kan vi få spennende pauseunderholdning mellom omgangene.

Football Scratch skrapelodd

Det er kun noen få leverandører av skrapelodd online, og det betyr at det ofte går lang tid mellom hver gang det kommer et nytt online skrapelodd. Det er nesten så det kommer oftere Flax julekalendere enn nye online skraplodd. Uansett, vi skal ikke fokusere på dette. Det vi skal fokusere på er det nyeste skrapeloddet fra Playtech som er lansert i forbindelse med fotball VM 2022.

Noe vi liker godt med dette skrapeloddet er at det har en høy utbetalingsprosent. Denne er faktisk på linje med nye spilleautomater, og det er bra. Skrapelodd på nett pleier nemlig å ha lav utbetalingsprosent. Samtidig er dette et skrapelodd med progressive jackpot. Det betyr at du har muligheter til å vinne stort på dette nye loddet.

Skraploddet Football Scratch PowerPlay Jackpot har 9 felter med 3 horisontale og 3 vertikale felt. Her gjelder det å skrape frem like symboler på rad for å få gevinst. Symbolene kan lande diagonalt, horisontalt eller vertikalt for å sikre deg gevinst på dette nye skrapeloddet fra Playtech.

SkrapeloddLeverandørRTPVolatilitetFunksjoner
Football Scratch PowerPlay JackpotPlaytech94,99 %NAProgressiv jackpot

Football Scratch bonuser

[table “56” not found /]

Utbetalingsprosent

Når vi tenker på fotball VM, er det først og fremst oddskuponger levert inn på norske tippesider som kommer først frem i tankene våre. Men, med dette skrapeloddet har vi også god pauseunderholdning. Vi skal være ærlige. Vi styrer ofte unna skrapelodd siden disse ofte har veldig lav utbetalingsprosent. Utbetalingsprosenten viser hvor mye av innsatsene som blir utbetalt som gevinster, så denne ønsker vi å ha så høy som mulig.

Det er vanlig at skrapelodd har en utbetalingsprosent rundt 93 % til 94 %. Football Scratch PowerPlay Jackpot skrapelodd har derimot en utbetalingsprosent på 94,99 %. Dette er tett opp mot gjennomsnittet for nye spilleautomater som ligger rundt 95 %. Altså er dette et skrapelodd med høy utbetalingsprosent. Når vi kan få et skrapelodd med så høy utbetalingsprosent kan dette faktisk stå høyt oppe på listen over spill vi vil satse på når det er spillpauser i fotball VM 2022.

Funksjoner

På venstre side av skrapeloddet finner du tre felter som viser verdien på de progressive jackpottene du kan vinne på dette loddet. Det er Mini PowerPlay Jackpot som er minst, deretter har du Peak PowerPlay Jackpot, og til slutt har du den største som heter Mega PowerPlay Jackpot.

Verdien på disse jackpottene vil stige ved at en del av alle innsatser legges til side i jackpottene. Dette jackpotbidraget er på 2,99 % som fordeles på de forskjellige jackpottene. PowerPlay Jackpot er en nettverksjackpot. Det betyr at du kan vinne disse på andre spill i tillegg til Football Scratch PowerPlay Jackpot skrapelodd.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *