app bettoroff oddsforum oddstips
Nyheter

Oddstips og oddsforum på BettorOff

Det er vanlig å bruke nettet for å få oddstips. Problemet er ofte at tipsene som går feil blir fjernet fra Facebook, Twitter eller andre oddsforum. Det gjør det vanskelig å vurdere om tipsene er gode. Med BettorOff oddsforum kan vi ha en løsning på dette problemet.

BettorOff oddsforum

De fleste viser bare solsiden på nettet, uansett om det er Twitter, Facebook eller andre sosiale medier. Det er forsåvidt greit, men det sklir over mot regelrett juks når folk som gir oddstips på nett først legger ut sine tippetips, og deretter sletter de som ikke slår til. Dette er svært vanlig. Det finnes utallige eksempler på sosiale medier, og dette gjelder ikke bare utenlandske oddsspillere. Dette gjelder også for norske oddsspillere.

Dette er noe som irriterer mange. For det gjør at det blir vanskelig å finne virkelig gode oddstipsere på nett. Heldigvis er det noen som forsøker å gjøre noe med dette. En av disse er Alex Dubin som er CEO i BettorOff oddsforum.

Alex Dubin så se lei på oddstipsere som slettet tapsbonger fra oddsforum. Derfor begynte han utviklingen av BettorOff. Dette er et oddsforum hvor spillere kan legge ut sine oddstips. Det vil også være umulig å slette oddstipsene når de først er lagt ut. Dermed er det ikke mulig å fremstille seg selv som en god oddsspiller uten å faktisk være det.

Sosialt medie for oddsspillere

På BettorOff oddsforum skal det være enkelt å finne frem til oddsspillerne som legger ut gode tips, og som faktisk tjener penger på oddsen. Dette gjøres ved å rangere de ulike oddsspillerne etter Win Ratio som viser antall vinnertips mot totalt antall tips spilleren har gitt, og spillerens Return On Investment eller ROI. ROI viser hvor stor avkastning i prosent tipsene har gitt i forhold til innsats. BettorOff har også utviklet Weighted Win Ratio som skal gjøre det veldig enkelt å finne frem til de absolutt beste oddstipserne på den sosiale plattformen.

Det handler heller ikke bare om oddstips. På BettorOff kan alle være med på diskusjoner, dele informasjon og lagoppstilling eller bettingsider på nett. Her vil det nok være fokus på internasjonale bettingsider, og ikke lovlige bettingsider i Norge. Uansett, kan nok denne plattformen for deling av oddstips være svært nyttig for mange spillere. For å få tilgang kan du laste ned appen til BettorOff som er tilgjengelig for både iOS og Andriod. Plattformen for deling av oddstips er også tilgjengelig på sosiale medier som Facebook, TikTok og Twitter.

Veiviser til nye bettingsider

Dette er en internasjonal app, og det norske markedet er som kjent lite. Dermed er det ikke sikkert av i norske oddsspillere kan få så mye utbytte av diskusjoner rundt bettingsider eller betalingsmetoder. Men, det dukker hele tiden opp nye oddssider og tippesider som lar norske spillere registrere en konto. Dermed kan nok BettorOff også være nyttig dersom du vil se hvilke erfaringer andre spillere har gjort seg opp med nye bettingsider på nett. Hvordan utviklingen på plattformen blir fremover blir uansett veldig spennende å følge med på.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *